Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

PDFPrinten

WATERPARELS

Waardering Nog niet gewaardeerd
Her-informeert bronnen, beken, rivieren, meren, vijvers en andere wateren en geeft ze hun oer-informatie terug
Array
€ 75,06
€ 0,68
3-5d.gif
Beschrijving

watervalOp aanwijzingen vanuit de spirituele wereld werden de WATERPARELS gecreëerd om in bronnen, beken, rivieren, meren, vijvers en andere wateren geplaatst kunnen worden. Deze wateren krijgen hun OER-informatie terug.

De waterparels bevorderen dus de herinformatie en dragen bij aan de kwalitatieve verbetering van het water. Ookal zijn het kleine vormen, het effect is zeer groot!
 
Opmerking: de verpakkingseenheid bestaat uit een set van 50 stuks.

De sterkste lichtwerking ontstaat wanneer de WATERPARELS ondersteund door een ritueel in de verschillende wateren worden geplaatst; zij het in de vakantie aan zee, tijdens een boottocht op het meer, in rivieren, beken, vijvers, zwembaden, bronnen, kortom overal waar Moeder natuur water aan de oppervlakte heeft gebracht.

Bij alle AARDHELINGEN met de Fostac WATERPARELS en de TERRA SET is gebleken dat de bezielende energie van het water of grondstuk binnen een paar minuten positief veranderde. Geweldig om te zien dat steeds meer mensen de verantwoordelijkheid te nemen en te zorgen voor moeder Aarde.

De WATERPARELS zijn niet geschikt voor therapeutische doeleinden.

Technologie FOSTAC® Tachyonen
Kleuren Kristal
Materiaal/Soort Glas
Grootte Ø 10 mm
Eenheden in doos: 50

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok