Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

PDFPrinten

FREQUENTIEVERHOGER

Waardering Nog niet gewaardeerd
De frequentieverhoger kan 's nachts in een kan met water worden gelegd. Dit zal het water energetisch naar een hoger trillingsgetal brengen en de energie van het water verhogen; het water wordt geïnformeerd. Het kan ook op het lichaam worden gebruikt.
Array
€ 70,00
3-5d.gif
Beschrijving

Wanneer dit water door de dag heen gedronken wordt, worden de lichaamscellen eveneens voorzien van deze informatie. Immers, onze cellen en ons lichaam bestaan voor het grootste deel uit water. Je cellen bevinden zich dan weer op de weg van heelheid, integratie en perfectie.

LET OP: VOORDAT U HET WATER BEGINT TE DRINKEN, DE FREQUENTIEVERHOGER UIT DE KAN HALEN!

De gezondheid wordt door het dagelijks drinken van water bevorderd. Met deze Frequentieverhoger zul je merken dat je meer energie krijgt, je staat meer in je kracht, krijgt meer doorzettingsvermogen en je zult beter kunnen focussen.

Met behulp van de versterker zal de kracht van dit water nog meer toenemen.

Vergeleken met de AQUAFLOW, heeft de Frequentieverhoger eveneens invloed op het trillingsgetal (de frequentie) maar niet op de hardheid (kalk) van het water.

Op het lichaam gedragen of gelegd, lost de Frequentieverhoger schaduwplekken van de ziel op en transformeert deze naar Licht.

Wordt de Frequentieverhoger in beide handen genomen, dan openen zich diverse 'poorten'. De celfrequentie wordt verhoogd en negatieve energieën worden getransformeerd, Je voelt je in de kortste tijd gereinigd, geaard en 'aanwezig'.

TECHNISCHE GEGEVENS
Kleur: Kristal
Materiaal: Glas
Technologie: BioPhoenix®
Grootte: Lengte 50 mm, Ø 25 mm

Eenheden in doos: 1

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok