Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

PDFPrinten

AQUAFLOW

Waardering Nog niet gewaardeerd
Vitaliseert uw drinkwater. Eenvoudige montage om de (binnenkomende) waterleiding. Geschikt voor enkele of meerdere woningen; maximaal 4 appartementen.
Array
€ 270,00
3-5d.gif
Beschrijving

De installatie van dit systeem is heel eenvoudig. De AQUAFLOW glasvezeltape (40 cm lang) wordt rond de koudwaterleiding bij de hoofdinvoerbuis gewikkeld en bevestigd met de meegeleverde kabelbinders (verwijder eventuele isolatie, de installatie moet direct op de buis worden uitgevoerd).
 
Naast de gezondheidsaspecten van drinken, leidt het gerevitaliseerde drinkwater ook tot weldadige reacties tijdens het douchen en baden. Daarnaast wordt het water via de hoofdwaterleiding ook voor de tuin gevitaliseerd, wat de planten ten goede komt. Onderzoekers hebben waterkrosyallen gefotografeerd die zijn bewerkt met de AQUAFLOW technologie. Klik deze link voor snel meer info hierover.
 
De Aquaflow mag binnen 30 dagen worden geretourneerd wanneer deze niet bevalt. Als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!
 
Systeem voor meergezinswoningen

De Aquaflow kan ook worden gebruikt voor meergezinswoningen met maximaal vier appartementen. Is er een efficiënter of goedkoper systeem denkbaar? Voor grotere objecten gebruiken we verschillende eenheden en maten. Vraag ons om deskundig advies.

Effecten van AQUAFLOW vitalisatie:
■ Verontreinigende informatie wordt uit het water verwijderd op energetisch niveau.
■ Kalkaanslag wordt losgeweekt; na montage van de Aqua Flow kan kalkaanslag eenvoudig worden af- of weggenomen.
■ De smaak van het water zal fijner (zachter) zijn
■ De trillingsfrequentie van het drinkwater is enorm toegenomen.
■ Vermindering van aanslag in leidingen van de vloerverwarming.
■ Grotere bloemenpracht en verbeterde plantengroei.

Technologie FOSTAC® Tachyonen
Kleuren Violett
Materiaal/Soort Glasvezel
Maat 390 x 200 mm

 

Water lijkt op het eerste gezicht altijd hetzelfde - en toch bestaan er opvallende verschillen. Als we een enkele sneeuwvlokken bekijken, weten we dat geen enkele sneeuwvlok hetzelfde is als een andere.

Sneeuw is niets anders als bevroren water.

Aan de hand van deze logica heeft de Japanse onderzoeker Masaru Emoto (www.hado.net) een methode ontwikkeld die de kwaliteit van het water op een indrukwekkende illustreerd.

Hij heeft experimenten gedaan met waterdruppeltjes hij met een de pipet individueel op petrischalen bevroor. Na een tijdje werden deze waterkristallen onder de microscoop gefotografeerd. De foto's van de vormen en structuren van deze kristallen spreken voor zich.

Het is bekend dat waterkristallen meestal 6-hoekige structuren vormen. Hoe zuiverder deze vorm is,  hoe hoger de energetische toestand van het water is.

In Zwitserland wordt deze methode door Ernst Braun en Sarah Steinmann (www.wasserkristall.ch) toegepast. De hiernavolgende opnamen van de bevroren waterkristallen zijn door hen gemaakt in 2008 door Urs Huber (dus geen kopie van een willekeurige opname van Emoto!).Klik hier voor een document waarin dit onderzoek wordt toegelicht.

Aquaflow waterkristal sick 

Figuur 1 toont het watermonster van een woonhuis
in de omgeving Luzern, dat water uit het meer gebruikt.

Deze foto toont een gemiddelde weergave van alle genomen watermonsters water in elk flesje.

 Aquaflow waterkristal healthy1 Na het nemen van de monsters van het oorspronkelijke water werd
de AQUAFLOW gemonteerd en een dag later werden nieuwe foto's genomen op absis van nieuw genomen monsters.
Dit leverde een totaal nieuwe kristalbeeldanalyse op. Zie zelf de verschillen tussen voor en na.
Eenheden in doos: 1

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok