Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

Producten voor therapeutische toepassing

therapists

De firma Fostac uit Zwitserland produceert fantastische producten voor therapeutische toepassingsgebieden.

Zo produceren zij producten gebaseerd op tachyonen energie en programmering. Deze vorm van energie respecteert de vrije wil van de gebruiker en maakt materie, samen met elementaire wezens, tastbaar. Het werkt op de chakra's (energiecentra) op zowel grof als subtiel niveau. Het weerspiegelt de intenties van de gebruiker en "brengt" je naar het niveau van licht en liefde.

Ook hebben zij producten ontwikkelt die zijn gebaseerd op kennis uit het Atlantis tijdperk; de BioPhoenix productlijn. BioPhoenix® is een dichte vorm van energie die voortdurend alles doordringt met licht en liefde. Het werkt langzaam, maar gestaag in elke materie en in alles subtiel.

Als laatste is in 2013 de Elymara productlijn toegvoegd. Het doel van deze laatste technologie is om de vibratie op aarde te vernieuwen en te helen, zodat het ware en werkelijke leven tastbaar in elk wezen en op de hele aarde begint te stromen.

 

Resultaten 1 - 2 van 2

THERAPEUTEN

rho_klein3_gr
€ 138,00

RHO STAB Mini

RHO STAB Mini Harmoniseert de...

€ 138,00
Huidige voorraad

Product Details

schöpf_trig2_gr
€ 79,00

CREATIE DRIEHOEK

Voor stimulatie, regeneratie en...

€ 79,00
Huidige voorraad

Product Details

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok