Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

PDFPrinten

AUTO CHI

Waardering Nog niet gewaardeerd
De AUTO CHI optimaliseert de binnenruimte van auto's waardoor het gevoel van vermoeidheid en energietekort wordt tegengegaan.
Array
€ 40,00
3-5d.gif
Beschrijving

Moe in de auto?

Voel jij je vaak moe in de auto? Denk je dat het door de overvloed aan elektromagnetische velden in je auto komt? Misschien is dan het product 'AUTO CHI' iets voor jou?

De AUTO CHI bestaat uit twee glazen glazen schijfjes die het interieur van voertuigen energetisch optimaliseert.

Door de glazen schijfjes aan de voor- en achterruiten te kleven, neemt de chi (levensenergie) in de auto toe van 20% tot 100%. Het interieur en binnenruimte wordt nieuw leven ingeblazen, wat een positief effect heeft op de bestuurder en inzittenden. We raden iedereen die veel reist of gemakkelijk de auto neemt dit product aan.

Ook worden de belastingen door het navigatiesysteem geoptimaliseerd.

Gberuik je een bluetooth headset in de auto? Dan is het interessant om informatie over de headset te lezen.

LIVE METING van straling in een auto door zendmasten

Onderweg in de auto op de snelweg A1 wilde ik live de HF-gepulste straling meten. Duidelijk zichtbaar is dat er constant een sterk signaal gemeten wordt (anders konden we niet bellen) dat varieert tussen 10 en 100 keer overschrijding van de bouwbiologische limiet.

Ben je veel onderweg in de auto en heb je vaak klachten als vermoeidheid, concentratieverlies, irritatie, gespannenheid of wellicht hoofdpijn, dan is het de moeite waard even te naar deze YouTube te kijken wat je onderweg aan straling te verduren krijgt. Lees meer in de blog over elektromagnetische straling in de auto.

Eenheden in doos: 1

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok