AUTO CHIE-SMOG BALANCER
Terug naar: AUTO
PDFPrinten

POLYTACH-plaat

Waardering Nog niet gewaardeerd
Verbetering van de efficiency van machines, technische apparaten, elektrische auto's enz. en harmonisatie van straling in de auto.
Array
€ 207,00
Beschrijving

De POLYTACH-plaat is ontwikkeld met het oog op elektromobiliteit (aandrijven van voertuigen met elektrische energie). Deze platen creëren orde op een multidimensionaal niveau tot in de diepste structuren en kan op die manier de efficiency van machines, technische apparaten, elektrische auto's enz. ondersteunen en elektrosmog harmoniseren.

Voor elektrische en hybride voertuigen hangt het optimale aantal aantal platen af ​​van het vermogen van de elektromotor en de accu.
 
In kleinere elektrische voertuigen (bijvoorbeeld de Renault Zoe) zijn twee POLYTACH-platen voldoende. Grotere elektrische voertuigen (bijvoorbeeld Tesla Model S) vereisen standaard vier POLYTACH-platen.
 
Het bepalen van het optimale aantal en de plek waar de platen geplaatst moeten worden, kan het best vooraf worden getest. Als dit niet mogelijk is, raden we voor de plaatsing het volgende aan:

Als plaatsing in het motorcompartiment niet mogelijk is, kunnen de panelen ook in het voorste voetgedeelte van de bestuurder / passagier worden geplaatst, aan de linker- en rechterzijde (bijvoorbeeld onder de vloermat).

Beschikbaarheid Dieses Produkt ist sofort lieferbar   (Dit product is leverbaar)
Technologie FOSTAC® Tachyonen
Kleuren Wit/Goud
Materiaal/Soort Glasvezel, gelast
Grootte A4

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.