Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

PDFPrinten

MAXiiMUS M200 - M1250

Waardering Nog niet gewaardeerd
Harmonisatie van straling in kantoren, winkels, industrie, landbouw met MAXiiMUS
Array
Beschrijving

Technologische ontwikkelingen ondersteunen in hoge mate onze bedrijfsprocessen en bepalen steeds meer het bedrijfsresultaat. Communicatie en snelle data uitwisseling is een belangrijke sleutel voor succes. Geen wonder dat elke organisatie met de tijd meegaat en zich technologisch wil blijven ontwikkelen. Door draadloos te werken ben je minder plaats afhankelijk, het scheelt een hoop geld aan kabels. Om grote hoeveelheden data snel en betrouwbaar uit te wisselen heb je betrouwbare en krachtige draadloze verbindingen nodig. Maar juist deze draadloze verbindingen, die elektromagnetische velden veroorzaken, kunnen fysieke klachten in de hand werken.maxiimus 1250 model zwitserland

 

 

Welk effect heeft straling op mensen?

Elektromagnetische velden belasten op onzichtbare wijze o.a. onze hersenen en het zenuwstelsel. Dit zorgt voor vermoeidheidsverschijnselen, concentratieproblemen, slechte focus of vermoeide ogen. Vandaar dat (een deel van de) mensen die langere tijd in deze omstandigheden werken soms klachten krijgen die in eerste instantie aan werkdruk en stress worden gekoppeld. Maar deze klachten gaan moeilijk over of komen MAXIIMUS IN CIRCUITheel snel weer terug en lijken op burn-out.

Een stralingsonderzoek kan uitsluitsel geven over de aanwezige elektromagnetische velden op de werkvloer. Met een MAXiiMUS kunnen de nadelige invloeden van straling worden tegengegaan.

Welk type MAXiiMUS in jouw bedrijf?

Per bedrijfssituatie wordt gekeken welk type MAXiiMUS het beste ingezet kan worden. De grootte van de MAXiiMUS hangt onder andere af van het te harmoniseren vloeroppervlak, het stroomverbruik en de stroomverdeling in het gebouw.

De typen MAXiiMUS voor bedrijven en organisaties zijn M200 t/m M1250, waarbij het getal de piekbelasting in Ampère aanduidt. Maatwerk is ook mogelijk, ook voor groter stroomverbruik.

Stralingsonderzoek

Voor het uitvoeren van een stralingsonderzoek kun je contact opnemen met Wim Massop via 0623379983 of email (info@stralingsvrijhuis.nl).

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok