Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

PDFPrinten

AIRWELLINO

Waardering Nog niet gewaardeerd
Voor het energetisch reinigen van de lucht. De Wellino harmoniseert schadelijke invloeden en elementen die anders door ademhaling je lichaam binnendringen. Het bereik van de Wellino is 750 meter (diameter).
Array
€ 3.830,00
Beschrijving

Tegelijkertijd harmoniseert de Wellino natuurlijke straling en laagfrequente elektromagnetische straling binnen een straal van 33 meter. Het werkt uiterst positief op je algehele welbevinden. Om ook de effecten van HF elektromagnetische straling in je woning op te heffen is een SANA LEA of een Octarion ter ondersteuning aan te bevelen. Voor DECT, WIFI of Bluetooth is een (draagbare) Masterchip aan te bevelen.

De Airwellino bestaat uit een glazen zuil die met een afstandsbediening op kleur ingesteld kan worden. Je kunt daardoor de Wellino perfect laten integreren in de kleuren van het interieur of afstemmen op jouw stemming van de dag.

Ook voor therapeuten die met licht of kleurentherapie werken is dit ideaal voor in de praktijkruimte.

Aan weerszijden van de glazen zuil bevinden zich twee RHO-staven met daarop een gezandstraalde, spiraalvormige DNS-structuur met een facetgeslepen kogel aan de bovenzijde. Hiermee worden naast de werking van de zuil ook de werking van de RHO-staven meegeactiveerd, zoals,

door radioactiviteit belaste levende systemen of landschappen worden energetisch geharmonsieerd.

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok