Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

PDFPrinten

REGENBOOGPYRAMIDE

Waardering Nog niet gewaardeerd
Voor helderheid en harmonie in het leven, meer liefde en betere concentratie. Dit zou toch in elk huis en elke schoolklas en werkplek moeten staan?!
Array
€ 122,00
3-5d.gif
Beschrijving

De RAINBOW pyramide helpt bij helderheid en harmonie in het leven. Meer liefde en een betere concentratie. Dit zou toch in elk huis en elke schoolklas en werkplek moeten staan?!

BioPhoenix® piramides beinvloeden alles wat ademt en niet ademt. de veranderingen vinden snel plaats en zijn permanent. Dat is waarom deze piramides niet altijd op dezelfde plaats hoeven te blijven staan. Je kunt ze gemakkelijk steeds verplaatsen, maar zijn het meest effectief op een hoger gelegen plek zoals bijvoorbeeld een kast of iets dergelijks.

Technologie BioPhoenix®
Kleuren 2 Kleuren:   Blau/Violett, Grün/Rosa
Materiaal/Soort Glas opgedampt, 2 helften gelijmd
Grootte 75 x 50 mm


The RAINBOW PYRAMID fosters clearing and harmony and an acceleration of life. More love and concentration are the result. Ideally, it should to be set up in each house, in each apartment, at each working place and in each classroom.

 

Eenheden in doos: 1

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok