Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

Bescherm jezelf tegen elektromagnetische stralingHF straling nederland europa

De mens heeft een gezonde leefomgeving nodig. Een omgeving zonder straling die is afgestemd op onze lichamelijke behoeften die gebaseerd zijn op de natuur. Wij zijn 'natuur'. Onze lichaamscellen wijken niet of nauwelijks af van de cellen die het begin van het leven op aarde vormden. Onze cellen hebben nog steeds diezelfde natuurlijke omstandigheden nodig. Omstandigheden die ideaal bleken voor het ontstaan van leven op aarde. Maar die natuurlijke omgeving is tegenwoordig ver te zoeken.

Een van de factoren die ons leefklimaat steeds minder natuurlijk maakt, is elektromagnetische straling. Onze passie is ervoor te zorgen dat deze factor geen of zo weinig mogelijk invloed op ons heeft. Dat jouw leefomgeving weer natuurlijk aanvoelt. Dat een slechte plek een goede kan worden. Dat je je weer thuis voelt; prettig voelt op de plek waar je leeft, woont en slaapt. Is dat niet wat je voor jezelf wenst?

Straling meten

Straling meten is een belangrijk advies moment. Je krijgt een goed beeld van het stralingsprobleem op jouw locatie. Je krijgt alle uitleg en antwoord op je vragen over straling tijdens de meting. Aan de hand van de meetgegevens kun je een plan maken om de problemen op te lossen. Hierover adviseren wij graag n.a.v. een stralingsonderzoek. Kijk hier voor meer informatie over straling meten

Bovendien zijn we gespecialiseerd in het onderzoeken van je lichaam op stralingsbelasting

banner straling meten homepage

knop afspraak maken

Producten tegen straling

Alles tegen Straling levert alleen de allerbeste producten om schadelijke effecten door straling te verminderen en radicaal op te lossen.

Straling is overal en er is teveel. 5G wordt er nog eens aan toegevoegd. Voor ons (en veel anderen) is het zonneklaar dat straling invloed heeft op ons lichaam. Op ons zenuwstelsel dat een elektrisch systeem is. Op onze hersenen die de hele nacht door elektromagnetische velden en pulsen worden geactiveerd en nooit tot rust komen. Op onze cellen waarvan de celwand op basis van elektriciteit (potentiaal) stoffen in of uit de cel laat (stofwisseling).

De Wetenschap wil er niet aan. De Industrie wil er niet aan. De Overheid wil er niet aan. En toch is er meer dan voldoende wetenschappelijk bewijs dat elektromagnetische straling schadelijk is.

Straling is een lastig 'ding'. Ongrijpbaar en onzichtbaar. Waren het vroeger vooral aardstralen die met wichelroedes werden gevonden, de straling van nu is gewoon meetbaar! We hoeven niet te twijfelen over de aanwezigheid ervan.

Straling vind je thuis, in de bus en trein, op school, in de stad, kantoren en bedrijven, ziekenhuizen, langs de snelwegen en in de auto. Straling wordt opgewekt door huishoudelijke apparatuur, de WIFI's, de stroomvoorziening onder stoep of straat, zendmasten tot op straatniveau, hoogspanningsmasten, zonnepanelen. De lijst is oneindig.

Opleidingen en cursussen over straling

Bovendien verzorgt Stralingsvrijhuis de opleiding tot Stralingsdeskundige en meten we straling op allerlei locaties, bijv. bij je thuis, op kantoor, scholen en bedrijven (industrie).

MAXiiMUS

De MAXiiMUS apparaten zijn erop gericht natuurlijke en elektromagnetische straling te harmoniseren, de energie te maximaliseren en ons bewustzijn in een hogere frequentie te brengen. De eigenschappen zijn als volgt samen te vatten:

  • Harmoniseert laagfrequente en hoogfrequente elektrosmog
  • Herpolariseert wateraders en andere geopathische stoorvelden
  • Drijft de efficiëntie van elektriciteit op en verhoogt zijn werkingsgraad
  • Optimaliseert de natuurlijke energie in woningen en gebouwen

Fostac Producten

Fostac is een Zwitsers bedrijf dat prachtige producten ontwikkelt en produceert die de natuurlijke fysieke, mentale en spirituele gezondheid ten goede komen. Alle producten zijn gebaseerd op dezelfde technologie als die van de MAXiiMUS. Onze productenrange is vooral gericht op het opheffen van de effecten van natuurlijke en elektromagnetische straling.

Stralingsvrijhuis

De website www.allestegenstraling.nl is onderdeel van Stralingsvrijhuis. Naast het leveren van producten meten wij ook straling. Wil je meer weten over stralingsonderzoek en de kosten, of hoe je je huis, kantoor, bedrijf of school vrij kunt maken van de belastende invloeden door elektromagnetische en natuurlijke straling, klik dan deze link.

Wie is Stralingsvrijhuis

Stralingsvrijhuis is al in 2010 opgericht door Wim Massop (1963) als uitvloeisel van zijn natuurgeneeskundige praktijk waarin steeds meer mensen met stralingsproblemen aanklopten. Wim Massop is naast natuurgeneeskundige ook opgeleid tot bouwbioloog met als specialisme 'straling' en heeft een (regulier) medisch basis opleiding op HBO niveau. In zijn vorige 'leven' was hij een succesvol manager in de (internationale) IT-wereld.

Inmiddels heeft Wim door alle onderzoeken naar straling in woningen en bedrijven, door alle gesprekken met mensen die stralingsklachten ervaren en daarbij de behandelingen en onderzoeken in zijn praktijk een schat aan ervaring opgedaan. Door zijn brede kijk kan hij als geen ander stralingsproblemen en klachten snel analyseren en erover adviseren. Gezondheidsklachten en hun relatie met straling kunnen vaak onmiddellijk al worden geadresseerd, maar zo nodig ook in de praktijk (inmiddels 100% gerund door Natascha Dorder) verder worden onderzocht en zo nodig behandeld.

Elektromagnetische straling neemt nog steeds hand over hand toe en zo ook de producten die op de markt worden gebracht. Wim heeft vrijwel alles al in handen gehad, op zoek naar het beste product tegen straling. De MAXiiMUS was een ultieme ontdekking die maar al te graag is toegevoegd aan het assortiment en nu HET topproduct tegen straling genoemd mag worden. De ervaringsberichten spreken boekdelen.

Stralingsvrijhuis vindt het belangrijk dat jij meer weet over straling. Vandaar dat er een aantal keren per jaar een cursusdag wordt georganiseerd tegen een uiterst interessant tarief (€49,00) waar je als leek op eenvoudige manieren kennis maakt met het fenomeen straling en er al je vragen kwijt kunt. Een juist gewaarschuwd mens telt voor 3. Kijk in onze agenda voor data.

Kennis over straling is belangrijk. Daarom heeft Wim Massop een opleiding samengesteld, bestaande uit 4 modules. In deze opleiding is alle kennis en ervaring verwerkt die Wim in de jaren heeft opgedaan. Met veel passie en kunde leert hij je de kneepjes van het vak.

Leg Wim je vragen over straling voor; hij adviseert je graag. Bel hem op 06-23379983 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok