Alles tegen Straling

Zonder straling, natuurlijk gezonder

BIOPHOENIX TECHNOLOGIE

Ontwikkeling / geschiedenis van de PHOENIX technologie

BioPhoenix® is een technologie die al tienduizenden jaren (ten tijde van Atlantis) op aarde wordt gebruikt. Na misbruik van deze en andere technologieën is deze vorm van energie voor een zeer lange tijd van de aarde verdwenen.

In het najaar van 2002 werd deze technologie door LANTOS, een geascendeerde meester, opnieuw aan ons toegewezen. In december 2002 mochten we een nieuw apparaat in gebruik nemen voor het activeren van BioPhoenix®-producten. De initiatie met Master Lantos was een zeer opwindende ervaring voor de hele groep.

De hedendaagse BioPhoenix®-technologie is ondergeschikt aan de geascendeerde meesters en is vrij van misbruik.

Het merk BioPhoenix® werd internationaal beschermd in 2005.

Wat doet BioPhoenix®-technologie?

BioPhoenix® is een dichte vorm van energie die voortdurend alles doordringt met licht en liefde. Het werkt langzaam, maar gestaag in elke materie en in alles subtiel.

BioPhoenix®-verlichtingstools creëren een krachtige lichtstroom en leiden de gebruiker terug naar licht en liefde. Ze verhogen de intuïtie, de intuitieve waarneming, leiden tot een verhoging van trilling en een toename van het bewustzijn. In elk atoom en elke cel wordt de herinnering aan de perfectie van de schepping herstelT.

BioPhoenix® Energy werkt passief met de oorspronkelijke scheppingskracht.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok