Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

woensdag 15 mei 2019 12:35

ELEKTROSMOG IN DE AUTO HARMONISEREN Aanbevolen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
E-smog Balancer - beschrming elektromagnetische velden straling auto E-smog Balancer - beschrming elektromagnetische velden straling auto

Straling in auto's wordt veroorzaakt door de elektrische systemen in benzine- en diesel auto's. Geen nieuws dat elektrische auto's krachtige elektromagnetische velden opwekken. Hier kun je gevoelig voor zijn waardoor je je niet lekker voelt in je eigen auto.

Straling van elektrische auto's wordt vooral opgewekt tijdens regeneratie momenten; bij het (af)remmen en versnellen. In een file heb je dus sneller last van van straling in een elektrische auto.

Los van de zelf opgewekte straling van de auto is er altijd sprake van straling door zendmasten. De veldsterktes van deze zendmasten die de auto doordringen zijn vaak extreem hoog (de zendmast staat vaak praktisch aan de snelweg, bijv. bij een tankstation). Klik hier om in deze blog een live meting te zien van straling in een rijdende auto op de snelweg. Schrik niet!

De ESMOG BALANCER is uiterst eenvoudig aan te sluiten met een USB stekker aan een oplaadpunt in de auto. Zie ook de video.

De ESMOGBALANCER PORTABLE is een combinatie van technische (meetbare) en energetische oplossingen tegen elektrosmog belasting. Elektromagnetische velden worden afgezwakt met CME-technologie. Het apparaat fungeert als een soort "golfbreker". De chaotische piekfrequenties van stoorvelden (elektrosmog) worden als het ware "gladgestreken" door een compenserend effect van geïnverteerde, spectraal dynamische signalen en daardoor meer harmonisch voor mensen en andere levende organismen. We hebben er dus minder last van en worden minder gauw moe of suf in de auto. Goed voor jou en goed voor de verkeersveiligheid.

De ESMOGBALANCER PORTABLE is speciaal ontwikkeld voor gebruik in hybride en elektrische auto's. Hij heeft een bereik van ongeveer 4 - 6 m (straal van 2 - 3 m).

Het apparaat volgens de veiligheidseisen in het voertuig worden ingebouwd.

Bestellen

Een ESMOG BALANCER kun je bestellen via onze webshop:

https://www.allestegenstraling.nl/nl-nl/shop-nl/straling_in_auto/e-smog-balancer-portable-detail

Heb je vragen, bel ons dan op +31 6 233 799 83 of email ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Merken elektrische auto's

  • Tesla Model 3 Standard Range
  • Tesla Model 3 Long Range Dual Motor
  • Kia e-Niro
  • Polestar 2
  • Audi e-tron 55 quattro
  • Hyundai Kona Electric
  • Audi Q4 e-tron
  • Peugeot e-208
Gelezen: 1223 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok