Alles tegen Straling

Zonder straling, natuurlijk gezonder

Contactpersoon

Adres:
Anjerstraat 11
Almere
Flevoland
1338 TN
Nederland
Mobiel:
06-23379983

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

Overige gegevens:

Over de webshop 'Alles tegen Straling'

De website 'Alles tegen Straling' is onderdeel van Stralingsvrijhuis, opgericht door Wim Massop. Stralingsvrijhuis is de ontwikkelaar van het Protect Home systeem.

De filosofie van Stralingsvrijhuis is de bewustwording over (niet-ioniserende) straling te vergroten bij een ieder die dat wil. Stralingsvrijhuis verzorgt daarom adviezen, lezingen en cursussen over elektromagnetische straling.

De producten op deze site zijn zorgvuldig geselecteerd. Stralingsvrijhuis staat garant voor de kwaliteit en werkzaamheid van deze producten die zij betrekt bij top-fabrikanten. 

Let op:

De producten op deze site zijn geen vervanging voor medicijnen of medische behandelmethoden. Voor fysieke of mentale klachten adviseren wij u een arts te bezoeken.

 

Onze contactgegevens:

Naam:       Alles tegen Straling, namens deze de heer W.G.M. Massop

                 Alles tegen Straling is Onderdeel van Alternalive VOF

Adres:       Anjerstraat 11, 1338 TN Almere

Telefoon:  06-23379983    (Dagelijks van 09.00 uur t/m 17.00 uur)

Email:       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." data-mce-href="mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK-nr:     66778425

BTW-nr:    NL856694113B01

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok