Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

Aanbevolen

Elymara technologie - aardeheling - scheppingslicht - goddelijke oorsprongelymara category tekst no black

ELYMARA is een hele nieuwe technologie op deze aarde. Het doel van deze technologie is om de vibratie op aarde te vernieuwen en te helen, zodat het ware en werkelijke leven tastbaar in elk wezen en op de hele aarde begint te stromen.

Het is een bewustzijnstechnologie die de vrije wil van de mens respecteert. Het is het zuiverste, zeer vibrerende scheppingslicht en pure scheppingsliefde. Het zuivere licht van God dat elke ziel naar binnen draagt, wordt geactiveerd door de toepassing van deze technologie. Het verzoent de gebruiker met zijn aardse ervaringen en verbindt hem met de goddelijke oorsprong.

ELYMARA opent de deur naar iemands eigen ware innerlijkheid - van de uiterlijke, materiële waarden naar de individuele innerlijke, immateriële waarden. Het brengt de individuele lichtessentie van elke persoon tot uiting.

VENUSBLOEM DIAMANT

€ 350,22

FLOWER OF LIFE - DIAMANT

€ 270,00

Welkom bij Alles tegen Straling, de webshop van Stralingsvrijhuis

Stralingsvrijhuis.nl is producent, importeur en distributeur van producten ter bescherming tegen straling. 'Alles tegen straling' is de webshop van Stralingsvrijhuis.
Bovendien verzorgt Stralingsvrijhuis de opleiding tot Stralingsdeskundige en boeren wij stralingsonderzoeken uit, bijv. bij je thuis, op kantoor, scholen en bedrijven (industrie).

Straling meten is een belangrijk advies moment. Je krijgt een goed beeld van het stralingsprobleem op jouw locatie. Je krijgt alle uitleg en antwoord op je vragen over straling tijdens de meting. Aan de hand van de meetgegevens kun je een plan maken om de problemen op te lossen. Hierover adviseren wij graag n.a.v. een stralingsonderzoek. Kijk hier voor meer informatie over straling meten en hoe je een afspraak kunt maken voor een stralingsonderzoek.

Wij leveren diverse producten om de effecten door straling te verminderen of volledig op te lossen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het onderzoeken van je lichaam op stralingsbelasting

waterstructure2

Voordelen van FOSTAC® Water Vitalisatie

FOSTAC® is zonder twijfel de marktleider als het gaat om prijs-prestatieverhouding voor watervitalisatie. Deze opvallende technologie wordt al met veel succes toegepast in meer dan 12.000 gebouwen.

 •  informatie in schadelijke stoffen is geharmoniseerd = betere gezondheid
 • water heeft een meer zijdeachtige, zachtere smaak
 • grotere drang om water te drinken (geen afkeer meer)
 • Meer weelderige en weelderige bloemen en verbeterde plantengroei
 • gemakkelijkere reiniging (calciumoxide lost veel gemakkelijker op)
 • Minder calciumoxide opbouw in koffiemachines, afwasmachines, wasmachines, waterleidingen en boiler
 • kostenbesparing bij de aankoop van mineraalwater (wordt onnodig)
 • geen omslachtiger dragen van mineraalwater (wordt overbodig)
 • Gebruik van het gerevitaliseerde water voor alle aspecten in uw huishouden, zoals koken, douchen / baden, tandenpoetsen etc.
 • het wasmiddelverbruik neemt af
 • uiterst eenvoudige montage in vijf tot tien minuten (geen gecompliceerde installatie)
 • dertig dagen retourbeleid

Hoe functioneert de FOSTAC®-technologie?

Wetenschappelijk onderzoek erkent tegenwoordig ook dat informatie gedurende lange tijd in water kan worden opgeslagen via de structuren in het water (clustervorming van de watermoleculen). Met andere woorden, de structuur en de kwaliteit van water hebben een directe relatie met elkaar. Samengevat betekent dit: Water is een drager van informatie en heeft dus geheugen.

De kwaliteit van het water verandert naarmate de informatie waarmee het in contact komt. Met de FOSTAC®-technologie is het mogelijk om water een extreem 'hoge structuur' te geven. Een hogere structuur betekent: meer energie die direct beschikbaar is voor de gebruiker. Hierdoor vertoont het water een sterkere, meer vitale energie.

Terug naar categorie WATER OPTIMALISATIE

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Alles tegen Straling, webshop van Alternalive VOF, kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Alles tegen Straling, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Alles tegen Straling verstrekt.

Alles tegen Straling, kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 • Uw voor- en achternaam
 • Uw adresgegevens
 • Uw telefoonnummer
 • Uw e-mailadres
 • Uw IP-adres

WAAROM Alles tegen Straling GEGEVENS NODIG HEEFT

Alles tegen Straling verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Alles tegen Straling uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG Alles tegen Straling GEGEVENS BEWAART

Alles tegen Straling bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Alles tegen Straling verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Privacyverklaring

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Alles tegen Straling algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

Alles tegen Straling gebruikt deze informatie om de werking van de website

te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Alles tegen Straling maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Alles tegen Straling bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Alles tegen Straling te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Alles tegen Straling heeft hier geen invloed op.

Alles tegen Straling heeft Google geen toestemming gegeven om via Stralingsvrijhuis verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alles tegen Straling zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Stralingsvrijhuis neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Alles tegen Straling maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Alles tegen Straling verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Alles tegen Straling op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. www.allestegenstraling.nl is een website van Alles tegen Straling.

Contactgegevens

Alternalive VOF, waar de webshop Alles tegen Straling onderdeel van is, is als volgt te bereiken:

Postadres: Anjerstraat 11, 1338 TN Almere

Vestigingsadres: Anjerstraat 11, 1338 TN Almere

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 66778425

Telefoon: 06-23379983

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FOSTAC®-technologie / Tachyonenenergie - scalaire velden - deeltje of golf

Het woord "Tachyon" is afgeleid van het Griekse woord "tachytis" en betekent "snelheid, zeer snel deeltje". Wat al eeuwenlang sceptisch staat tegenover veel wetenschappers, is in de jaren zestig door de moderne natuurkunde bewezen. Het bestaan ​​van de tachyons werd in die tijd theoretisch berekend. Tot op heden hebben verschillende wetenschappers duidelijk bewijs geleverd voor het bestaan ​​van deze ultrasnelle energievorm.

In 1896 noemde Nikola Tesla, de grootste uitvinder van de moderne tijd, het bestaan ​​van scalaire velden. Veel van zijn uitvindingen maakten gebruik van deze energie. Nikola Tesla wordt beschouwd als de uitvinder van radio, radar, AC, TL-buizen en speciale turbines. Meer dan 700 uitvindingen en patenten dragen zijn naam!

In 1920 namen natuurkundigen Levetzkow, Stanyukovic en Shneiderov het onderwerp van zwaartekrachtenergie op en experimenteerden ze in de komende 20 jaar met speciale verschijnselen.

In 1960 publiceert Oliver Crane onderzoeksresultaten volgens dewelke mechanische stromen en trillingen de intermateriaalruimten vullen. Lege ruimte bestaat niet op dit model.

In 1967 berekent Gerald Feinberg voor de eerste keer Tachyons.

1986 publiceert Akira Tonomura van Hitachi Advanced Research Laboratory, Tokyo, onderzoek dat kan wijzen op het bestaan ​​van tachyons.

In 1991 introduceert Christian Monstein de magnetische ruimtekwantumstroom.

1995 Introductie van MATERIA TACHYON-producten in Europa.

1998 Ontwikkeling en productie van ABEIEZ TACHYON- en FOSTAC®-producten in Zwitserland. Alle producten worden wereldwijd verkocht.

Vanaf 2003 productie en distributie van alle producten onder het label FOSTAC®.

Wat is een Tachyon?

Tachyonen zijn de kleinste fysieke eenheden en technisch niet meetbaar. Ze bewegen sneller dan licht en hebben zowel deeltjes- als veldgedrag. Een tachyon deeltje is samengesteld uit drie delen, namelijk T +, T- en T0 (plus, minus en nul). Ze bezitten - zoals alle componenten van materie - bewustzijn.

Een tachyon kan een theoretisch deeltje zijn en toch gewoon bestaan. Het vertegenwoordigt een eenheid van energie / materie die zijn toestand zeer snel en bijna naadloos kan veranderen.

Hoe werken FOSTAC® Tachyonen?

Het effect van Tachyonen is vooral om orde te scheppen uit chaos. Disharmonische toestanden worden getransformeerd naar harmonische. Over het algemeen kunnen tachyonen evenwicht creëren.

FOSTAC® TACHYON PRODUCTEN respecteren de vrije wil van de gebruiker. Ze werken op onze chakra's (energiecentra), zowel grof- als fijnstoffelijk niveau en maken materie waarneembaar. Ze weerspiegelen onze intenties en leiden naar licht en liefde.

 

TERRA SET

€ 89,00

SANA LEA

€ 418,96

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.