Alles tegen Straling

Zonder straling, natuurlijk gezonder

Welkom bij Alles tegen Straling, de webshop van Stralingsvrijhuis

Stralingsvrijhuis.nl is producent, importeur en distributeur van producten ter bescherming tegen straling. 'Alles tegen straling' is de webshop van Stralingsvrijhuis.
Bovendien verzorgt Stralingsvrijhuis de opleiding tot Stralingsdeskundige en boeren wij stralingsonderzoeken uit, bijv. bij je thuis, op kantoor, scholen en bedrijven (industrie).

Straling meten is een belangrijk advies moment. Je krijgt een goed beeld van het stralingsprobleem op jouw locatie. Je krijgt alle uitleg en antwoord op je vragen over straling tijdens de meting. Aan de hand van de meetgegevens kun je een plan maken om de problemen op te lossen. Hierover adviseren wij graag n.a.v. een stralingsonderzoek. Kijk hier voor meer informatie over straling meten en hoe je een afspraak kunt maken voor een stralingsonderzoek.

Wij leveren diverse producten om de effecten door straling te verminderen of volledig op te lossen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het onderzoeken van je lichaam op stralingsbelasting

MAXiiMUS - De energie optimizermaxiimus slapen in de natuur2 500X300

De MAXiiMUS apparaten zijn erop gericht natuurlijk en elektromagnetische straling te neutralseren, de energie te maximaliseren en ons bewustzijn in een hogerefrequentie te brengen. De eigenschappen zijn als volgt samen te vatten:

  • Harmoniseert laagfrequente en hoogfrequente elektrosmog
  • Herpolariseert wateraders en andere geopatische stoorvelden
  • Drijft de efficiëntie van elektriciteit op en verhoogt zijn werkingsgraad
  • Optimaliseert de natuurlijke energie in woningen en gebouwen

 

Protect HOME systeem

Het Protect HOME systeem is een eigen ontwikkeling van Stralingsvrijhuis. Het is een uiterst effectief systeem dat ook financieel binnen handbereik ligt van iedereen die zich wil beschermen tegen de effecten van straling. Lees hier meer over het Protect systeem.

Fostac Producten

Fostac is een Zwitsers bedrijf dat prachtige producten ontwikkelt en produceert die de natuurlijke fysieke, mentale en spirituele gezondheid ten goede komen. Alle producten zijn gebaseerd op dezelfde technologie als die van de MAXiiMUS. Onze productenrange is vooral gericht op het opheffen van de effecten van natuurlijke en elektromagnetische straling.

wimpresenteertStralingsvrijhuis

De website www.allestegenstraling.nl is onderdeel van Stralingsvrijhuis. Naast het leveren van producten meten wij ook straling. Wil je meer weten over stralingsonderzoek en de kosten, of hoe je je huis, kantoor, bedrijf of school vrij kunt maken van de belastende invloeden door elektromagnetische en natuurlijke straling, klik dan deze link.

Wie is Stralinsgvrijhuis

Stralingsvrijhuis is al in 2010 opgericht door Wim Massop (1963) als uitvloeisel van zijn natuurgeneeskundige praktijk waarin steeds meer mensen met stralingsproblemen aanklopten. Wim Massop is naast natuurgeneeskundige ook opgeleid tot bouwbioloog met als specialisme 'straling' en heeft een (regulier) medisch basis opleiding op HBO niveau. In zijn vorige 'leven' was hij een succesvol manager in de (internationale) IT-wereld.

Inmiddels heeft Wim Massop al enkele honderden woningen en bedrijven onderzocht op straling. Door zijn brede kijk is Wim in staat om stralingsproblemen snel te analyseren en erover te adviseren. Gezondsheidsklachten en hun relatie met straling kunnen vaak ter plekke al worden geadresseerd, maar zonodig ook in de praktijk (inmiddels 100% gerund door Natascha Dorder) verder worden onderzocht en zonodig behandeld.

Elektromagnetische straling neemt nog steeds hand over hand toe en zo ook de producten die op de markt worden gebracht. Wim heeft vrijwel alles al in handen gehad, op zoek naar het beste product tegen straling. De MAXiiMUS was een ultieme ontdekking die maar al te graag is toegevoegd aan het assortiment en nu HET topproduct tegen straling genoemd mag worden. De ervaringsberichten spreken boekdelen.

Stralingsvrijhuis vindt het belangrijk dat jij meer weet over straling. Vandaar dat er een aantal keren per jaar een cursusdag wordt georganiseerd tegen een uiterst interesseant tarief (€49,00) waar je als leek op eenvoudige manieren kennis maakt met het fenomeen straling en er al je vragen kwijt kunt. Een juist gewaarschuwd mens telt voor 3. Kijk in onze agenda voor data.

Kennis over straling is belangrijk. Daarom heeft Wim Massop een opleiding samengesteld, bestaande uit 4 modules. In deze opleiding is alle kennis en ervaring verwerkt die Wim in de jaren heeft opgedaan. Met veel passie en kunde leert hij je de kneepjes van het vak.

Leg Wim je vragen over straling voor; hij adviseert je graag. Bel hem op 06-23379983 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok