Alles tegen Straling

Harmonisatie - Optimalisatie - Bewustzijnsontwikkeling

Of dieren last hebben van straling? In de natuur zullen dieren nooit op een plek slapen die niet goed aanvoelt. Ook boeren herkennen maar al te goed het verschijnsel dat vee niet op een 'slechte' plek in de stal wil staan. Dus ja, dieren ondervinden zeker ook de invloed van straling.

Onze huisdieren hebben, net als wij mensen, niet echt een keus om te bepalen waar ze wonen of de nacht door moeten brengen. Zoals voor ons geldt dat vooraf is bepaald waar wij een huis mogen bouwen (dat bepaalt het bestemmingsplan), zo bepalen wij ook voor onze dieren waar hun hok, mandje of kooi wordt geplaatst. Dit is niet persé de beste plek als het om straling gaat!

Het kan dus wel zeker zo zijn dat je huisdier met de beste bedoelingen op een 'ongezonde plek' slaapt en op dezelfde manier is blootgesteld aan elektromagnetische straling als wijzelf.

Gelukkig biedt onze webshop oplossingen voor dieren waardoor ook zij stralingsvrij op hun favoriete plekje door kunnen brengen.

Results 1 - 1 of 1

DIEREN

decke1_gr
€ 171,00

DEKEN

Energetiserend en harmoniserende deken...

€ 171,00
Current Stock Level

Product details

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok